8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: To je to – veliko zimsko pojačanje Zvezde dolazi da zameni Boaćija! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.17 u 09:52

Prihvatio je ponudu da ponovo sarađuje sa Vladanom Milojevićem, a čim dobije ispisnicu iz Olimpijakosa dolazi u Beograd.

Sve je izvesnije da će Crvena zvezda uskoro prodati Ričmonda Boaćija, a da ‘zamena’ stiže iz Atine. Kako saznaje HotSport napadač Olimpijakosa je prihvatio ponudu da ponovo posle Panioniosa sarađuje sa Vladanom Milojevićem i ostale ponude koje ima reprezentativac Komoria stavio je u fioku.

Sa crveno-belima je napadač precizirao trogodišnji ugovor, koji sa bonusima može da mu donese zaradu od 1,7 miliona evra!

FOTO: STARSPORT

Olimpijakos je ponudio produžetak ugovora, ali je jasno da tamo robusni golgeter nije blizu najplaćenijih igrača i posle raznih pozajmica njegova želja je da napusti Grčku. Posto je nedavno sklonjen iz takmičarske ekipe ostaje da mu klub iz Pireja posle novogodišnjih praznika da ispisnicu da može da krene za Beograd.

Ukoliko sve bude po planu El Fardu Mohamed Ben Nabuhan, kako mu glasi puno ime, trebalo bi da postane prvo zimsko pojacanje Zvezde.

FOTO: STARSPORT

Čeka se rasplet sa Milunovićem, Ivanićem i Jevtovićem. Spominje se da je ponovo aktuelan povratak Aleksandra Kataija, ali vezista do daljnjeg ostaje u Alavesu.

0
0

8 Komentara

  1. Ben je obicna bena, znate sta to znaci u zargonu?! On nije neka posebna klasa kako se o njemu stvara fama, u ostalom Oli ne bi ni dozvolio pricu vec bi mu odmah ponudio uslove koje ne bi mogao odbiti. Ali,svi imamo pravo na gresku a Terza se tu bas moze gadno okliznuti.Zali boze para koje cemo izgubiti.
    Cuo sam da Zvezda hoce onog Owusua koji sad igra u Cuki. Dobar je igrac ali je neiskusan a i Partizan je za njegabio zainteresovan jos kad je bio u Surdulici.
    Zaista ce Zvezda biti u problemima ako joj odu stranci. Odlazak Bocce je najmanji problem, imamo Pessica,pa i taj Benito moze nesto pomoci ali ne odmah, treba mu najmanje sest meseci kao i Kangi, pa i ostalima. Jednostavno to je tako. Po meni , bolji je onaj Maticiz Macve od Benita! Odlican, fizicki superioran, vec sazreo igrac. Udara kao maljem i nema odbrane za njegovu igru glavom. Doduse, Zvezda ima Pavkova,pa ….!

    0
    0
    Odgovori
  2. Drvo je to bukovo. I to sirovo. Boqiccy je barem bio pareno, malo upotrebljivije!
    Ben je zabluda. Pogledajte mu desni dribling, blago receno, nesto poput moga. Ide malo u krivo i nikad ne zavrsava uspesno. Eto, to vam je Benito. Pojma nema.
    Partizan dovodi Mitra na sest meseci. Raznece vas ugly tiger, prdn-zli tigar!!!
    U Partizan dolazi Markizio Bonito Gento iz Rozario Centrala, Marselo Lopez iz Seville i Diamond Lier iz River Plate. Ima da pokorimo Evropu. Za Srbiju, da i ne pitas, batooooo!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve je ovo lepo.Ali… Nisam siguran da je on prava zamena za Boaćija, niti da će ga Milojević koristiti da bude špic..On je doveden da igra kao krilo,a po potrebi da bude zamena prvog napadača. Nama generalno treba drugačiji tip napadača nego što je Ben.Uzgred njemu primaran pozicija i nije prvi špic. U životu je 20% svih utakmica odigaro kao prvi špic.No, videćemo šta donosi prelazni rok dalje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter