0
Fudbal

CENA PRAVA SITNICA, ALI BUKVALNO: Srbinu ponuđeno da kupi hrvatskog prvoligaša i to po hit ceni!

Objavljeno: 22.12.17 u 17:50

Poslednjih dana se dosta govori o kupovini klubova sa hrvatskog primorja, a pored Rijeke uskoro bi novog vlasnika mogla da dobije i Istra.

Prema pisanju slovenačkih medija, srpski biznismen Milan Mandarić mogao bi da postane vlasnik fudbalskog kluba iz Pule, a posebnu pažnju privukla je cena za koju mu je ovaj tim ponuđen.

Zvuči potpuno neverovatno ali Mandarić bi mogao da postane vlasnik ovog hrvatskog prvoligaša za svega 13 evrocenti. Ovaj predlog je aktuelnom vlasniku ljubljanske Olimpije uputio gradonačelnik Pule, Boris Miletić, koji duže vreme traga za rešenjem koje bi Istru izvuklo iz teške finansijske situacije.

Ipak tu postoji još jedna stvar, naime po kupovini kluba Mandarić bi nasledio i ukupni klupski dug koji je procenjen na 1. 700. 000 evra.

Podsećamo, nedavno se pojavila priča da i italijanski biznismen, Gabriele Volpi, planira prodaju fudbalskog kluba Rijeka i to jednoj kompaniji sa sedištem u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter