0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

BIO BI TO VELIKI KORAK U KARIJERI: Bivši fudbaler Zvezde meta slavnog francuskog kluba!

Objavljeno: 22.12.17 u 20:00

Iako se poslednje vreme o transferu Marka Vešovića u poljsku Legiju govorilo kao o gotovoj stvari, došlo je do naglog preokreta.

Crnogorski reprezentativac nalazi se na izlaznim vratima Rijeke, za koju nastupa već četvrtu sezonu, a delovalo je da će njegova naredna destinacija biti Varšava i ekipa Legije.

Ipak, tim sa Rujevice nije zadovolja ponudom poljskog tima, koja koji za Vešovića nudi 400 000 evra, a to bi mogao da iskoristi slavni Sent Etjen koji iza sebe ima prilično loš jesenji deo sezone.

Slavni francuski klub nalazi se u seriji veoma loših rezultata, pošto u poslednjih 11 utakmica nisu ostvarili pobedu, pa nakon 19. kola zauzimaju 16. poziciju na tabeli sa samo dva boda iznad opasne zone.

Zbog toga rukovodstvo Sent Etjena želi da na zimu pojača redove pred nastavak sezone, a nekadašnji desni bek Crvene zvezde bi mogao da bude jedno od prvih pojačanja.

Navodno, Rijeka i desetostruki prvak Francuske bi mogli da se nađu na sumi između milion i milion ipo evra, s obzirom da Vešoviću ugovor sa šampionom Hrvarske ističe narednog leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter