7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BUM’ SA ISTOKA: Piksi odvodi Zvezdinu ‘haubicu’, stižu silni kineski milioni?! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.17 u 18:52

Traje licitacija gde bi Ričmond Boaći mogao da nastavi karijeru, a novi klub se umešao i istakao ozbiljnu kandidaturu za potencijalni transfer.

Golgeter Crvene zvezde Ričmond Boaći mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Gvangdžou R&F, koju sa klupe predvodi legendarni fudbaler crveno-belih Dragan Stojković Piksi.

Kineski klub spreman je da izdvoji osam miliona evra crveno-belima za prelazak 24-godišnjeg fudbalera iz Gane, javlja specijalizovani sajt za transfere ‘Merkato365’.

Boaći, strelac 21 gola ove sezone, nalazi se na meti brojnih klubova za potencijalni transfer u januaru, a najuporniji su Ren, Vest Bromvič Albion i kineski Henan.

Napadač iz Gane je prošle zime stigao u Crvenu zvezdu, a ranije je bio član Latine, Rode, Atalante, Elčea, Sasuola, Juventusa i Đenove.

0
0

7 Komentara

  1. „Rajko“ stvarno zezaš! Ja isto navijam za Zvezdu, ali na ove transfer promašaje zvezdinog menadžmenta, sa ovim „kapitalcima“ iz Afrike, koji nigde ne mogu da igraju u Evropi, nego samo u Zvezdi, gledam drugačije od tebe. Potvrda za to su mi njihove igre u ligi Evrope. Izvini, Rajko da li si primetio da je neko od njih ostavio traga u ligi Evrope?! Recimo, Kanga je dokazao da je šeprtlja, neborben, spor, bez driblinga, a ne zaboravi on je tobožnji centralni vezni igrač! Zašto sada Zvezda traži za proleće Ivanića, Đuričića ili ne znam koga već?! Pa, zato, jer su konačno shvatili da je Kanga još jedan u nizu transfer promašaja. Taj nije sposoban da igra ligu Evrope jer nema znanje! O Boaćiju da ne pričamo! Zašto ovi iz Zvezde hoće naprasno, na slu, da prodaju Boaćija?! Pa, zato što ovaj „kapitalac“ nije ispunio očekivanja u ligi Evrope! Nije se dokazao golovima, asistencijama, driblinzima. Jednom rečju ostavio je bled utisak. To je činjenica! Eto, zato sada hoće da dovedu Bena, iz Olimpijakosa! Brate „Rajko“, zdravo živo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na svaku vest o njegovom transferu javi se par dezurnih pljuvaca da proceni koliko decko vredi i koliko ce zvezda „realno“ para da zaradi. Voleo bi da ostane do kraja sezone i da da jos 20 golova sa gol linije i da se proda za 15 miliona taman da crknete od zavisti!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sto bi njemu dali za 8 miliona ako je drugi klub iz kine nudio 10 a i sam igrac je rekao da nece u Kinu… I sad ce neko da prospe pricu da on ne vredi toliko i u pravu je ali ne vredi ni jedan igrac oboliko koliko se proda u danasnje vreme

    0
    0
    Odgovori
  4. „Napadač iz Gane je prošle zime stigao u Crvenu zvezdu, a ranije je bio član Latine, Rode, Atalante, Elčea, Sasuola, Juventusa i Đenove“ Sve što je navedeno je tačno, ali g. Smuđa je zaboravio da istakne da „nemilosrdni“ strelac, iz penala sa ili oko gol linije, nigde nije bio standardni igrač, jer u tim ligama su drugačiji kriterijumi suđenja i sudije retko pokazuju na belu tačku a s druge strane u tim ligama na tom „trulom zapadu“, štoperi striktno paze protivničke napadače. I zato je učinak Boaćija na tom „trulom zapadu“ bio lako prepoznatljiv.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet ovo dete sa nadimkom iz „crtaća“…,komican lik bas kao i original. Mada ova kopija inspektora zeli uporno da bude pametan, ali mu ne ide…ali zato je uporan i nema pojma o fudbalu… kakav lik…Bože, ko sve pametuje…

      0
      0
      Odgovori
      • Opet ovaj „drveni advokat“ zvezdinog kapitalca, sad pod na oko smešnim imenom „Hahaha“, ophrvan mentalitetom isključivosti i sa zastojem u kognitivnom razvoju, ne vidi suštinu. A, suština je za njega bolna. Ko će kupiti ovog „nemilosrdnog“ strelca, iz penala, sa ili oko gol linije?! Ovaj „kapitalac“ nema ono osnovno a to su dribling i brzina. Da li je ovaj „drveni advokat“ primetio da je zvezdin „kapitalac“ nekad predriblovao protivnika?! Ne, naravno! On ništa ne radi u trku! Uvek zastane kada naiđe na protivnika, okrene se u stranu i doda loptu najbližem saigraču, često pogrešno. Kada ostane sam sa golmanom, tada nastaju njegovi vanvremenski promašaji, uostalom kao i u ligi Evrope! Da nisam nešto pogrešio?! Nastojim uvek da budem objektivan!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter