0
Evropske lige

ZA PODIZANJE POSRNULOG GIGANTA NA NOGE: Milan želi da vrati Kaku!

Objavljeno: 20.12.17 u 14:40

„Rosoneri“ su danas, na oduševljenje svih navijača, najavili da žele da vrate svoju nekadašnju zvezdu u klub.

Neko vreme se čekala i definitivna odluka hoće li Rikardo Kaka (35) produžiti još malo karijeru, ili će nakon okončanja ugovora u Orlandu i zvanično okončati karijeru.

Govorilo se da Brazilac na stolu ima vrlo primamljivu ponudu iz Kine, koja bi možda mogla da ga natera da odloži fudbalsku penziju, ipak od toga na kraju nije bilo ništa.

Danas je fudbalski klub Milan, koji prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svojoj istoriji, objavio da želi da vrati Kaku u klub, pošto veruju da bi Brazilac mogao da doprinese podizanju kluba na noge.

-Kaka može da bude veoma važan i da ima značajnu ulogu u našem projektu narednih godina“, navodi se u saopštenju sedmostrukog šampiona Evrope.

Kaka je u Milanu nastupao ukupno sedam sezona, a u dresu italijasnkog kluba je osvojio i „zlatnu loptu“. Za sada se ne navodi koju bi funkciju Brazilac preuzeo u klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter