2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROCURELO PISMO JEDNOG OD SPLIĆANA: Dobićemo malo batina, ali ćemo ih više dati!

Objavljeno: 20.12.17 u 11:33

Haos na 156. ‘večitom derbiju’ i dalje je tema broj ‘jedan’ kod većine domaćih medija, a sada se pojavilo i famozno pismo.

Naime, Hrvatima koji su učestvovali u neredima na stadionu Partizana određen je pritvor, a posle hapšenja objavljeno je da je u jednoj hotelskoj sobi pronađeno pismo koje je napisao svojoj devojci Ivan Ronald Mišković.

Kurir je danas objavio deo pisma u kome se optuženi obraća svojoj devojci koju naziva Ljube i u kom se vidi da je incident ranije organizovan, a ne da su se Hrvati u Humskoj našli turistički kako je jedna od devojaka uhapšenih rekla.

– Imam opasan, veoma opasan dan zato ti i pišem jer ko zna kako će biti. Dobiću možda malo batina ali ću ih dati više, puno više – napisao je navodno Ivan Ronald Mišković.

Navodi se da se iz pisma vidi da su huligani bili dobro pripremljeni, jer je mladi Splićamnin napisao da se organizovalo njih oko 150 i da su izračunali da će se tući sa njih 600.

Jasno je da su se Ivan i nepozvani Hrvati preračunali…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter