0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Partizan v Crvena Zvezda .Milos Jojic right celebrates the goal with team-mates Vladimir Stojkovic Sasa Markovic Lazar Markovic .Beograd, 05.18.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GROBARIMA ‘GREJE SRCA’ NJIHOV LJUBIMAC: Nedostaje mi Partizan, ne isključujem mogućnost povratka…

Objavljeno: 20.12.17 u 17:45

‘Ali, u ovom momentu to nije toliko realno’, poruka je miljenika navijača Partizana, Miloša Jojića.

Prošlog leta u Partizan su se vratili Vladimir Stojković i Zoran Tošić, vrlo lako bi isto mogao da učini i Radosav Petrović u januaru, a Grobari ne bi imali ništa protiv da tim putem krene i Miloš Jojić.

Makar u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti.

– Ne krijem da mi crno-beli nedostaju u svakom smislu. Međutim, u ovom momentu nije realno da se vratim, ali svakako tu opciju ne bih isključio u potpunosti. Ipak, prema Partizanu gajim posebne emocije. To je klub u kojem sam najviše naučio, gde sam proveo najveći i najlepši deo karijere – izjavio je Jojić za ‘Blic’.

Nedavno je bio u Beogradu, ali igrajući za Keln protiv Crvene zvezde i nije dobro prošao pošto je eliminisan od crveno-belih iz Lige Evrope.

Ipak, pokazao se u dobrom svetlu i interesovanja evropskih klubova ne manjka.

– U ovoj teškoj situaciji u kojoj se Keln nalazi ne razmišljam puno o odlasku. Fokusiran sam isključivo na teren. A zainteresovanih kluba ima, iz Nemačke, pa i drugih zemalja – otkrio je Jojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter