3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ PRESEKAO: Šestorica mogu da idu, ali i još dvojica!

Objavljeno: 20.12.17 u 10:20

Miroslav Đukić doneo je odluku da je sedam igrača višak, to jest njih šestorica, dok sedmi može da ode u slučaju dobre ponude.

Učinak u prvom delu sezone određuje ostanak u Partizanu, a posle razgovora trenera Miroslava Đukića i sportskog direktora Ivice Ilieva pojedinci imaju „zeleno svetlo“ da promene klub, pošto nisu u planu za prolećni deo sezone. Na spisku se nalaze: Filip Kljajić, Lazar Ćirković, Muhamed El Munir, Alen Stevanović i Saša Marjanović. Većini igrača ugovori ističu na leto, pa sledi dogovor oko sporazumnog prekida saradnje kako bi mogli bez obeštećenja da pronađu nove klubove.

Partizan sigurno napušta i Dušan Vlahović, koji 28. januara postaje punoletan i seli se u Fiorentinu, koja ga je platila 1,5 miliona evra. U slučaju ponuda iz inistranstva Humsku bi mogli da napuste Petar Đuričković i Marko Jevtović.

0
0

3 Komentara

  1. Djukic je taj koji bi prvi trebao da ide!Alen Stevanovic i Marjanovic su dobri igraci,ali ne kod Djuke!On je veliki problem,nezna covek da napravi igru!

    0
    0
    Odgovori
  2. MOLIM DA SE OVO PRENESE ILIEVU…
    Đuričković nam ne treba. Njega obavezno na prodaju. Evertona i Jevtovića da čuvamo !!!!!!! Everton je borben i ima visok intezitet, pitam se da l’ ce ikad da se umori posle onakvog presinga koji vrši, a pritom još i tom borbenošću natera i ostale da se bore (valjda im bude glupo kad vide da samo on trči… )… Ali ima i on mana, zeza ga visina, mada i tu se solidno snalazi u skoku , da je visok kao Jevta, ne bi ga niko živi nadskočio.. i nema čovek šut, ono je baš loše… Znači i šuter mora da se dovede, može da posluži Petrović po tom pitanju…Jevtović je u početku bio odličan dok je bio Nikolić trener, zatim je imao stagnaciju, povreda ga zeza, to koleno, slabije je Igrao kod Đukića i kad nije bio povređen, ludi Đukić je non stop vrteo u krug postavu..jednu igraš, dve ne igraš..pri kraju je dobijao šanse i može se reći da se osetno video napredak, ima osećaj za igru, dobaaaarrrr pas, a i odličan u defanzivi… zato ne bi bilo loše da taj trio čini sredinu ili zavisno od formacije da se oni vrte u krug.. a i ako se dovede i Zdjelar, pa što da ne, od viška dobrih igrača glava ne boli, biće tu još dosta utakmica, može i on da zameni u pojedinim trenucima i sva tri igrača pa čak i bolje da odigra, bile bi to slatke muke Đukiću koga će da izvede na teren.
    Bilo bi fino da je dovede Mijat Gaćinović, jeste skup za nas! Ali on je igračina i tek će da bude skup, pogotovo posle svetskog prvenstva, ako ode u neki jači klub, vredeće više nego SMS za jedno dve godine! Iskreno, talentovaniji je… i najzaslužniji za osvojeno svetsko prvenstvo za mlade! Ima osećaj za igru kao Iniesta! Garantujem glavom da će taj da vredi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Mi kad bi imali ovakvu sredinu, nama ni napad ni odbrana ne trebaju )
    Onaj Miletić je kurac od štopera (to je zbog frizure).. Samo Ostojić što igra dobro, vidi se da zna, dosta je iskusan, ali nama trebaju dva mlađa !! Bek Miletić u poslednjim utakmicama je pokazao da ipak zna nešto, popravio se… Mada ima grešaka, katastrofalnih, ali otom potom, sve se to radom može ispraviti, neću da komentarišem u početku kakav je bio, oni pasovi koje je on upućivao, svi su se pitali bar po 3,4 puta na utakmici ,,Šta je ovaj hteo, kome je poslao loptu???“ Za napad ste vi pametni, pa dovedite nešto da rešeta, tipa,Andriju Delibašića podmladite

    0
    0
    Odgovori
  3. Malo me cudi za Alena Stevanovica…. on je veoma dobar igrac, sa medjunarodnim renomeom. U ostalom,igrao je i u Serie A, u Udinezeu, Torinu…., odigrao i nekoliko meceva za Reprezentaciju Srbije, igrao je pre povrede standardno, cak i odigrao dosta meceva u Ligi Evrope i kvalifikacijama za Ligu sampiona…?! On je vredan igrac a Partizani nema krila bas za razbacivanje. Ostali bi mogli da idu ali je tesko igraca koji nije igrao redovno ili uopste prodati. Najbolje resenje je da se oni nekako utale klubovima u sklopu razmene igraca. Npr. ako PFC kupuje vec Ivanovica od Spartaka, dobra je prilika da neki od ovih igraca ide u Spartak po njihovom izboru,zastoda ne!? Ako Alen ima sansu za Japan, odlicno, ali njegova cena je milion evra… Ostali, sa kojom stotkom i oprostom ev. duga za plate i da se nabere barem milionce od njih pet sest, bilo bi svakako relaksirajuce za klub. Kod dovodjenja igraca da seotvore cetvore ocii striktno ide prema potrebama pojacavanja ekipe za Evropu i nacionlna takmicenja. Ocigledno je da trebamo rasneigrace za krilne pozicije,i po jednog ali vrednog centralnog napadaca, centranog i ofanzivnog veznog, te jednog ali pravog i igraca centralnog defanzivca visokog kvaliteta koji odmah pravi razliku..
    Naravno, dacu i svoje zelje, mogu biti interesantna i imena koja navijaci smatraju realnim pojacanjima,zar ne?
    Eto, ovo je neki moj izbor: Ivanovic iz Spartaka, bek Antic iz Vose, Milenkovic na pozajmicu,Zerard Gou iz Kairata , Raca Petrovic svakako, i Jovancic (vise zato sto je bez obestecenja),prihvatljiv je i Putincanin da bi udovoljili Djukicu, mada ne smatram njega kao pa nekim pojacanjem. Krilni napadaci da se obavezno nadju, mozda Grbic da se vrati… Ocekujem da Klub prikljuci definitivno i makar 3 -5 mladih momaka iz podmlataka i da im konacno pruzi sansu,inace sta ce nam skola ako nemamo nikog prikljuciti niti da igra sada u prvom timu. Uvek rezervisati najmanje 4 mesta za momke iz Teleoptika. TO je obavezno! Gde je Birma, Djerlekonaj plavi majstor,kako se zove…?! Idemo Partizane!
    Hocemo da prodjemo te pivare iz Cehe i da zakuvamo u borbi za titulu na prolece. Gledao sam nesto ove Plzenove igrace, to je jako iskusna stara i doslovno ekipa, . Pa covece, oni su prosek 32 godine, majke mi! Neverovatno, strasno iskusan tim koji godinama igra u gotovo nepromenjenom sastavu. Ni mi ne smemo mnogo menjati ekipu,onda bi nagrabusili neuigrani sa njima, neovisno od kvaliteta! Pozdrav iz Kanade svima u otadzbini Srbiji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter