1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SRCE SAMO PARTIZANU: Škuletić emotivno govorio o periodu u crno-belom dresu, kao i o mogućem provratku u Humsku!

Objavljeno: 18.12.17 u 11:11

Iako se ovog leta pominjao njegov mogući povratak u redove Partizana, Petar Škuletić je na kraju završio u Turskoj.

Potencijalni reprezentativac Srbije je i sam potvrdio da je letos bio blizu povratka u redove srpskog šampiona, ali je ipak na kraju Genčerbirligi izašao sa boljom ponudom. Ipak Škuletić ističe da svakodnevno prati dešavanja u svom bivšem klubu.

-Verujte, gledam skoro svaku utakmicu i oduševljen sam kako sve to izgleda, pogotovo zbog evropskog uspeha. Bilo je tu prethodnih godina možda i boljih generacija, ali samo je ova uspela da se izbori za proleće i zaslužuje da im se skine kapa – poručio je Petar Škuletić za „Blic“.

Dvadesetsedmogodišnji napadač nikada nije krio svoju ljubav prema crno-belim bojama, a i ovoga puta on je veoma emotivno govorio o vremenu provedenom u Partizanu. Takođe istakao je da su šanse za skoriji povratak u Humsku gotovo nikakve.

– Uvek me puknu emocije kada se setim tih dana kada sam igrao u Humskoj, jer sam samo u Partizanu igrao i srcem i dušom. Ipak, moj povratak sada nije realan. Znam da je to uvek aktuelna tema i letos je bilo šanse da se vratim, međutim, sada sam ugovorom vezan za Genčler i tu se svaka priča završava – rekao je Škuletić za Blic.

0
0

1 Komentara

  1. Ima li ijedan bivši igrač Partizana a da nije u opciji da se vrati u Partizan ? Samo pisanjem podgrejavate maštu lakovernih i zaluđenih. Gde su vam pare, od prodaje Evertona ili Jeftovića možete kupiti prosečnog omladinca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter