3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RUSKI MENADŽER: Zbog čega je Spartak doveo Petkovića?

Objavljeno: 18.12.17 u 18:10

Bivši sportski direktor Krasnodara, a sada fudbalski menadžer Aleksej Zinin isporzivao je bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Marko Petković je letos kao slobodan igrač prešao u redove šampiona Rusije Spartaka iz Moskve. Nije se bivši kapiten mlade reprezentacije Srbije istakao partijama u Moskvi, te se često nalazi na udaru ruskih medija i tamošnjih fudbalskih radnika.

– Neću da pričam o lošim transferima, nego o onima koji mi uopšte nisu jasni. Na prvom mestu je Petković u Spartaku. Za tim kakvi su Moskovljani, dovodite igrača koji je ili visoka klasa ili igra na vrhunskom nivou ili ima sposobnost da pobedi sve prepreke. U nekim slučajevima primorani ste da dovedete stranca. Međutim, u ovom slučaju, kod Petkovića, nema ni prvog, ni drugog, ni trećeg. Ne vidim čak ni da ima u njemu nešto skriveno, što će „buknuti“ posle nekog vremena – ispričao je Zinin za „Sport ekspres“.

Marko Petković je ove sezone odigrao svega osam utakmica u dresu Spartaka iz Moskve.

0
0

3 Komentara

  1. Niti je imao pravu priliku,niti je igrao utakmice gde je spartak primao po 5-6-7. Golova
    Najlakse je pjuvati i jriti si iza nekoga,jer ko god poznaje fudbal zna da je escenko (koji igra na njegovoj poziciji) daleko losiji u svim elementima….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je ovo tacno sto je receno.Samo treba ovom rusu da neko objesni kako to u Srbiji funkcionise.Nije bitno kakav si igrac nego kakvog meandzera imas.Tako da svaka cast menadzeru koji ga je uvalio Spartaku,jer realno decko pojma nema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter