3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Marko Tomic Beograd, 23.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NA METI BROJNIH EVROPSKIH KLUBOVA: Marko Tomić na ceni, sjajne partije donose transfer karijere

Objavljeno: 17.12.17 u 12:40

Prvi čin predstave je završen, a u pauzi pred drugi, budi se fudbalska pijaca u Srbiji. Najbolji klubovi naše države već vredno rade na dovođenju pojačanja,a neminovni su i odlasci. Dobrim igrama na Čairu povratnik Marko Tomić skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova. 

Nakon povratka iz Čukaričkog trebalo mu je vremena da se pronađe, ali kada je konačno u tome uspeo, probudio je pažnju klubova, koji će se po svemu sudeći boriti za naklonost dvadesetšestogodišnjeg veziste. 

Sezona nije počela kako sam očekivao, bilo je i povreda, ali kako je odmicala stvari su legle na svoje mesto i ja sam se izborio za svoj status u Radničkom. Ugovor mi ističe, pozivi mnogih klubova iz inostranstva postoje, ali ne žurim nigde. Imam dosta vremena da odlučim šta je najbolji potez za nastavak moje karijere, kaže Tomić za HotSport.

Marko Tomić rođen je u Prištini 1991. godine, karijeru je počeo na Čairu, potom se kalio na pozajmici u Radniku iz Surdulice, Sinđeliću, nakon čega je zaigrao u švajcarskom Štadu. Na početku sezone 2014/2015 vratio se na Čair, odakle je otišao u Čukarički, da bi se ubrzo vratio u Niš. Ove sezone za Radnički je odigrao 14 mečeva, proveo 956 minuta na terenu, postigavši jedan gol.

Po nezvaničnim saznanjima HotSporta, za Tomića je interesovanje pokazao neimenovani drugoligaš iz Portugala, a pozivi pristižu i iz Mađarske, Grčke, Češke…

0
0

3 Komentara

  1. Ma,i to je super,ali ako…! U Srbiji se ozbiljnim transfer poslomracunasamo ono sto naprave Veliki ,plus tj. ev. Vosa. Svedrugo je pricina prica radi price i da vest dodje do Velikih ne bi li neki od njih ev. trznuli udicu. Jasno?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter