7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kanga blizu odlaska iz Zvezde, naslednik bivši reprezentativac Nemačke i velika nada Čelsija? (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.17 u 09:33

Evropski skok Crvene zvezde otvorio je nove mogućnosti za dovođenje kvalitetnih stranaca.

Pored napadača Bena, na meti crveno-belih je još jedan fudbaler Olimpijakosa.

U pitanju je, kako saznaje HotSport, Marko Marin. Prema našim saznanjima, Zvezdan Terzić je od juče u Atini, gde je otvorena tema eventualnog prelaska 28-godišnjeg ofanzivnog veznog u redove prvoplasiranog tima srpskog šampionata.

Marin, bivši reprezentativac Nemačke za koju je odigrao 16 mečeva, je u junu 2016, po isteku ugovora sa Čelsijem, potpisao za Olimpijakos.

On se sa porodicom kao dečak preselio u Nemačku, da bi posle školovanja u Ajntrahtu od 2006. godine karijeru gradio u Borusiji iz Menhengladbaha. Tri godine je proveo u Verderu, nakon čega je usledio poziv Čelsija. Odatle je kao pozajmljen igrač nastupao za Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon.

FOTO: STARSPORT

Priča sa Zvezdom postojala je i ranije, ali je sada ponovo aktuelna zbog potencijalnog odlaska Gelora Kange, koji ima dobru ponudu iz Kine, pa je potreban „naslednik“ ako bude postignut dogovor sa Kinezima.

Trener Lemonis ne bi trebalo da pravi problem Marinu, koji nije u njegovim planovima, pošto u Pireju najavljuju renoviranje igračkog kadra na leto. 

Problem bi mogla da predstavlja visoka plata, ali je Marin uvek isticao da je veliki navijač kluba sa „Marakane“, pa nije isključeno da ispuni sebi želju i zaigra u dresu beogradskih crveno-belih. 

Jedno je sigurno, u Ljutice Bogdana bi bio dočekan raširenih ruku.

(Youtube/GF Productions)

 

0
0

7 Komentara

  1. „Siniša“, Iki“ i „Brate po Jehovi Željka Pantića“ i ja sam Zvezdaš, isto kao i vi! Čak sam i član kluba navijača od 1989.g. Ali, ne prihvatam rogove za sveće, koja nam poturaju ovi iz zvezdinog menadžmenta. Mene koji celog života pratim i gledam Zvezdu, pokušavaju da me ubede, kako su Kanga i Boaći ekstra fudbaleri. Oni su sasvim prosečni igrači, jer da nisu prosečni ne bi ni došli „gratis“ u Zvezdu. Ni jedan ni drugi nisu dokazali da prave razliku na terenu a imali su zagarantovana mesta u timu. Od malih nogu sam gledao Pižona, Dula Savića, Filipovića, Seada Sušića, Repčića, Musemića, Šestića, Piksija, Deja Savićevića, Prosinečkog, Pačeva, pa sada kada gledam ovu dvojicu naturščika iz afričke savane, dođe mi da se izgrebem po licu od muke. Uostalom, Boaći i Kanga su pokazali u grupnoj fazi lige Evrope ko su i šta su! Njihov učinak je bio čista „nula“! Da nisam možda nešto pogrešio?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Što se ti Anđulija brineš za Zvezdine kapitalce, mene boli balavi Dulo da li će SS kapitalci ili ti Solomon i Suma u Real ili Borču, a Radin u Radnik iz Surdulice ili Bajern.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sada ce brdo igraca da se provlaci u vezu sa Zvezdom . Menadzeri ce da narucuju tekstove da bi svojim igracima dizali cenu preko Zvezde a da to veze nema sa istinom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Stalno govorim da zvezdini „kapitalci“ Kanga i Boaći mogu samo u Kinu, Azerbejdžan, Kazahstan i ostale slične destinacije. Svako ko je pratio grupnu fazu lige Evrope, mogao se uveriti u znanje i učinak ovih „kapitalaca“, Dajte i Rikardinja uz njih, ali gratis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter