0
Domaći fudbal

SERIJA A: Udineze zaustavio Inter na „Meaci“, Napoli ima šansu da se vrati na vrh!

Objavljeno: 16.12.17 u 16:55

Ekipa Lučana Spaletija doživela je prvi poraz u sezoni, u utakmici 17. kola italijanskog šampionaza, a bolji od nje bio je tim Udinezea rezultatom 3:1.

Tokom prvih 45 minuta Inter nije uspeo da materijalizuje dobru igru i dođe do prednosti, dok je u nastavku usledio značajan pad u njihovoj igri, što su gosti iskoristili i došli do velika tri boda.

Ekipa Udinezea je bila ta koja je prva došla do vođstva na ovom meču i to preko Kevina Lazanje u 14. minutu, međutim odgovor na drugoj strani je usledio već u sledećem napadu kada je Mauro Ikardi doneo poravnanje.

Inter do kraja nije uspeo da materijalizuje rezultatsku nadmoć, pa se na poluvreme otišlo sa egal rezultatom.

Tokom drugog poluvremena videli smo možda i najlošiju igru „neroazura“ u dosadašnjem delu šampionata a to su gosti umeli da kazne i sa dva gola dođu do pobede.

Igrao je 61. minut kada je lopta pogodila u ruku Santona u sopstvenom šesnaestercu, a suija je nakon odledanog snimka dosudio penal za goste, koji je sigurno realizovao Rodrigo De Paul.

Konačan rezulat postavio je Antonin Barak u 77. minutu, nakon aisitencije Janktoa, i zaokrzužio dobro izdanje Udinezea u ovoj utakmici.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter