0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Alonsova ‘praćka’ za novi trijumf Čelsija, majstorija Ozila za pobedu Arsenala (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.17 u 17:55

„Plavci“ su na domaćem terenu bili bolji od Sautemptona sa 1:0, a pobedu identičnim rezultatom slavio je i Arsenal protiv Njukasla.

Čelsi je nakon izneneađujućeg poraza od Vest Hema upisao i drugu vezanu pobedu, a ovoga puta tim Antonija Kontea bio je bolji od Sautemptona u čijem sastavu danas nije bilo Dušana Tadića.

Jedini pogodak na utakmici viđen je u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, kada je Markos Alonso sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca psotavio, ispostaviće se, konačan rezultat susreta.

Ništa efikasnije nije bilo ni na drugom kraju Londona, gde je Arsenal na svom „Emirejtsu“ ugostio Njukasl junated.

„Todžije“ su kao i „Plavci“ do tri boda došli minimalnom pobedom, a nju im je doneo Msut Ozil majstorskim volej udarcem u 23. minutu utakmice. U redovima Njukasla nije bilo Aleksandra Mitrovića, koji će sasvim izvesno ove zime napustiti „Sent Džejms Park“.

Na ovaj način tim Arsena Vengera je prestigao na tabeli ekipu Barnlija, koja je ovog popodneva remizirala bez golova sa Brajtonom.

Ubedljivu pobede danas je ostvario Hadersfild, koji je na gostovanju Votfordu slavio sa 4:1, uz po jedno isključenje na obe strane, dok je nešto ranije Kristal Palas trijumfovao u Lesteru sa 3:0.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter