FOTO: STARSPORT
in , , ,

HAOS: Torcida čeka uhapšene Splićane, ne mogu da se pomire sa poniženjem koje je doživeo njihov grad

Državljani Hrvatske koji su uhapšeni tokom nereda na stadionu Partizana nemaju samo probleme u Srbiji, već i u domovini.

Došli su u Beograd, izazvali incidente na 156. večitom derbiju, premlaćeni su, skinuti goli i uhapšeni. Sad čekaju odluku suda, ali to za Ivana Miškovića, Jakova Podruga, Antu Firića, Ronalda Miškovića, Stjepana Mihailovića i Damira Tovarića nije jedini problem. Naime, kako prenosi list ‘Alo’, pomenuti izgrednici više nisu bezbedni ni u Hrvatskoj. Navijačka grupa Torcida sprema doček za svoje sugrađane, ne zato što su obrukali Hajduk i njihovu tribinu, jer deo nje nisu, već što su osramotili grad Split i Hrvatsku.

Torcidi smeta to što su Splićani učestvovali u mesuobnoj tuči Grobara i što su na kraju u sred Beograda prebijeni, skinuti goli i poniženi ispraćeni u pratnji policije sa stadiona, a te slike i vesti preneo ceo svet. Na jednom navijačkom forumu pristalica Hajduka pojavila se pretnja ‘Čeka vas lomača’.

Po nezvaničnim informacijama iz Splita, viđeniji navijači Hajduka su već počeli istragu kako bi saznali šta je bio motiv šestorici Splićana da odu i umešaju se u međusobnu tuču Grobara.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Cuj poceli istragu, da utvrde koji su im motivi!? Pa lova rodjaci, lova…dnevnice od 800 do 1000 eura koje su dobili…kao i bugari koji su cuvali janjicare, takodje dnevnice od 500 do 1000e… Grobarska narko tragedija….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NIMALO PRIJATNO: Problemi u avionu sa ekspedicijom Zvezde po povratku iz Španije!

NEOBIČNI POSETIOCI: Nidža kornjače prekinule utakmicu PSŽ-a, u performansu im se pridružio i fudbaler Parižana (VIDEO)