Državljani Hrvatske koji su uhapšeni tokom nereda na stadionu Partizana nemaju samo probleme u Srbiji, već i u domovini.

Došli su u Beograd, izazvali incidente na 156. večitom derbiju, premlaćeni su, skinuti goli i uhapšeni. Sad čekaju odluku suda, ali to za Ivana Miškovića, Jakova Podruga, Antu Firića, Ronalda Miškovića, Stjepana Mihailovića i Damira Tovarića nije jedini problem. Naime, kako prenosi list ‘Alo’, pomenuti izgrednici više nisu bezbedni ni u Hrvatskoj. Navijačka grupa Torcida sprema doček za svoje sugrađane, ne zato što su obrukali Hajduk i njihovu tribinu, jer deo nje nisu, već što su osramotili grad Split i Hrvatsku.


Torcidi smeta to što su Splićani učestvovali u mesuobnoj tuči Grobara i što su na kraju u sred Beograda prebijeni, skinuti goli i poniženi ispraćeni u pratnji policije sa stadiona, a te slike i vesti preneo ceo svet. Na jednom navijačkom forumu pristalica Hajduka pojavila se pretnja ‘Čeka vas lomača’.

Po nezvaničnim informacijama iz Splita, viđeniji navijači Hajduka su već počeli istragu kako bi saznali šta je bio motiv šestorici Splićana da odu i umešaju se u međusobnu tuču Grobara.