3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORBA KOJA NE PRESTAJE: Zvonko Milojević je još uvek u igri

Objavljeno: 15.12.17 u 19:30

Legendarni čuvar mreže Crvene zvezde je danas uz Nebojšu Lapčevića promovisao knjigu.

Reč je o knjizi ‘Još uvek u igri’ u kojoj je Lapčević za glavnog junaka imao Milojevića.

Promociji su prisustvovale legende crveno-belih Stevan Dika Stojanović i Živan Ljukovčan, kao i sadašnji prvotimci Crvene zvezde.

– Veliku zahvalnost dugujem i Crvenoj zvezdi, bez čije pomoći ova knjiga ne bi izašla. Iskoristio bih priliku da se još jednom zahvalim i svojoj crveno-beloj i crno-beloj braći koji su sakupili novac i kupili mi auto sa ručnim kontrolama koji mi mnogo znače, kazao je Milojević danas.

Lapčević je za svoje delo rekao da se radi o dokumentarno publicističkoj prozi o istoriji Zvezde, Lokerena, Anderlehta, reprezentacije Jugoslavije i dramatičnim trenucima kroz koje je prošao Milojević.

– Pored toga, moram da spomenem dvojicu Dejana, mog kuma Dejana Stankovića i mog menadžera Dejana Veljkovića, koji su takođe zaslužni za sve ovo što se dešava. Neću preuveličati kad kažem da je Vladica Popović najbolji trener Crvene zvezde i hvala mu na lepim rečima, dodao je populetni Miloje.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter