0
Evrokup

SPORT NA TV: Vaterpolisti Srbije dočekuju Crnu Goru u Nišu, na programu i mečevi Evrokupa

Objavljeno: 12.12.17 u 08:46

Utorak nam ne donosi preterano bogat sportski program, no i danas se ipak ima štošta probrati u televizijskoj ponudi.

U centru pažnje naše sportske javnosti svakako će biti derbi meč Svetske lige u vaterpolu, u kome reprezentacija Srbije u Nišu dočekuje Crnu Goru. Utakmica koja može doneti razrešenje pitanja pobednika grupe počinje od 18:30, sa direktnim prenostom na drugom programu RTS-a.

Televizija „Arena sport“ danas nam od fudbala donosi po jednu utakmicu italijanske i francuske lige i to susrete između Đenove i Atalante, odnosno Monaka i Kaena.

Na istom programu moćićete da pogledate i mečeve košarkaške Lige šampiona, odnosno susrete naših predstavnika u rukometnoj SEHA ligi, u kojima Vojvodina dočekuje hrvatski Nexe, odnosno pančevački Dinamo gostuje u Skoplju ekipi Metalurga.

Što se tiče televizije „Sport klub“ tu ćete pored meča engleske Prmijer lige, između Hadersfilda i Čelsija mogći da pogledate i mečeve košarkaškog Evrokupa, a gledaocima u Srbiji će svakako najzanimljiviji biti dueli između Galatasaraja i Budućnosti, odnosno susret u okviru Partizanove grupe gde Alba dočekuje Lomož.

„Eurosport“ nam donosi mečeve nemačke Bundeslige i to susrete Volfsburga i Lajpciga, odnosno Mainca i Borusije iz Dortmunda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter