1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GAJIĆ FRANCUZIMA: Hoću da igram na Svetskom prvenstvu

Objavljeno: 12.12.17 u 18:30

Zlatni orlić je u razgovoru za klupski sajt izrazio ambicije za iduće leto.

Želja svakog igrača je da zaigra na Svetskom prvenstvu, tako i Milana Gajića.

Mladi bek je u intervjuu za sajt Bordoa govorio o tome kako bi voleo da sledećeg leta bude jedan od onih koji će predstavljati Srbiju u Rusiji na Mundijalu. Ono što bi bio prvi korak ka tom cilju, jeste da se izbori za prvu postavu u svom sadašnjem klubu.

– Imam ambiciju da igram na SP, zašto da ne! Znam da u ovom trenutku na mojoj poziciji u reprezentaciji igra samo jedan igrač. Ali moram da igram za Bordo kako bih mogao da se nadam nečem u nacionalnom timu, rekao je Gajić, a potom pričao i o grupi u kojoj će igrati Srbija:

– Jeste prilično teška, ali mislim da je izvodljivo proći dalje pored Kostarike i Švajcarske. Može da se igra. Prvi cilj je bio da se kvalifikujemo – uspeli smo. Sada je cilj proći u drugu fazu. Dobro je što počinjemo protiv Kostarike, to je najvažniji meč u grupi. Posle njega ćemo znati da li možemo nešto više. Iskreno, mislim da možemo da se nosimo sa svim u grupu.

0
0

1 Komentara

  1. Prijatelju,pa nisi hteo korak po korak,nego odmah u Bordo,kod njih moras kao stranac odmah praviti razliku,trebas pokazati da si klasa.Bolje da si dosao u Zvezdu,osim ako nisi grobar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter