0
Evropske lige

PAO DOGOVOR: Juventus ponovo sklopio odličan posao, besplatno dovode još jedno veliko pojačanje

Objavljeno: 09.12.17 u 11:25

Prethodnih sezona „Stara dama“ je često umela da napravi izvanredne poslovne poteze i u svoje redove bez obeštećenja dovedu igrače koji su kasnije postali nosioci njihovog uspeha.

Tako su u Torino bez uloženog evra stizali Pol Pogba, Andrea Pirlo, Andrea Barzalji pa i Fernando Ljorente. Ovoga puta završen je još jedan dobar posao pa će put Italije iz Liverpula bez obeštećenja stići i Emre Džan.

Čovek od poverenje Jirgena Klopa odlučio je da sa engleskim velikanom neće produžavati ugovor koji mu ističe narednog leta i prema italijanskim medijima već je dogovorio sve uslove sa Juventusom.

Navodno, šampion italije bi prema ovom dogovoru vezisti obezbedio platu od četri miliona evra, sa bonusima, što je za uslove u italijanskom fudbalu prilično visoka plata. Međutim kako ne mora da plaća obeštećenje, „Stara dama“ je mogla da priušti igraču i nešto veću zaradu.

Kako navodi italijanski „Rai Sport“ dogovor Juvetusa i Džana je već zapečaćen i samo se čeka kraj sezone da se konačno i ozvaniči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter