0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘LJUBAV SA CIGARETOM’: Piter Krauč probudio stare duhove izjavom o Robertu Prosinečkom (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.17 u 17:50

Da je Robert Prosinečki još u igračkim danima bio strastveni pušač, to smo znali, ali je sve to na viši nivo podigla izjava Pitera Krauča, nekadašnjeg saigrača iz Portsmauta.

U intervjuu koji je dao za engleski ‘FourFourTwo’ Piter Krauč je poseban segment izjave posvetio bivšem saigraču Robertu Prosinečkom, sa kojim nije predugo igrao zajedno, ali jeste ostavio veliki utisak na njega.

– Prosinečki? Taj se nije odvajao od cigareta. Pušio je pre meča, na poluvremenu, za vreme tuširanja, posle utakmice… I to crveni malrboro, poprilično jaku cigaretu – istakao je Krauč.

(Izvor: youtube / kiropraktičar)

I nije samo strast prema pušenju hrvatskog fudbalera ostala Krauču upečatljiva, nego i njegov karakter na terenu.

– Neverovan je lik. Mislim da sam te sezone postigao oko 19 golova, a čini mi se da mi je kod gotovo svakog upravo on asistirao – svaki put ‘na tacnu’. Nije govorio previše, ali je daleko više razumeo engleski nego što je želeo da ga priča. Kada biste pričali s njim jedan na jedan odgovarao bi vam na savršenom engleskom, dok bi – kada biste mu rekli da se vrati u odbranu – samo rekao da ne razume – objasnio je Piter Krauč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter