2
Evrokupovi

KRVNIČKI I KUKAVIČKI: Pojavio se snimak brutalnog napada na ekipu TV Partizan u Kijevu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.17 u 11:45

Neposredno pre početka utakmice 6. kola Lige Evrope između Dinama iz Kijeva i Parizana, iz Ukrajine je došla šokantna vest o brutalnom prebijanju dvojce novinara klupske televizije crno-belih.

Iako na sebi nisu imali nikakva klupska obeležja, ispred hotela u kome je odsela ekspedicija srpskog šampiona krvnički su pretučeni kamerman i montažer F. B. i N. P. , a dva dana nakon ovog strašnog događaja pojavio se i snimak napada.

Na njemu se vidi kako grupa od desetak huligana nemilosrdno udara momka koji bespomoćno leži na zemlji i bukvalno skaču po njemu i u momentima kada je jasno da on ne može da im pruži nikakav otpor.

Na sreću ovaj napad na kraju nije imao teže posledice, iako je bio daleko od bezazlenog.

 

07.12.2017 League Europe. Ukraine🇺🇦 Dynamo Kiev attacked Partizan before match

Објава коју дели GruppaOF (@gruppaof) дана

0
0

2 Komentara

  1. Mrznja u sportu je odnos vaspitanja koje ide iz kuce.Ako se dete ne bavi sportom roditelji su nezainteresovani za taj aspekt vaspitanja, jos ako se huliganizam i mrznja hrane sa mesta sa kojih ne bi smeli eto ti ubistava, brutalnih sakacenja. Pogledajte onog nazovi novinara iz Partizanovog vesnika on prosto poziva na mrznju i time hrani huliganizam i potencijalna ubistva. Ali cim neko nesto napise o njemu u negativnom kontekstu vi kao kolege to ne objavljujete iako je on dalleko od pravog novinara vekovima. Da domaci sampionat ne bi pratilo po dvesta gledalaca bas zbog huliganizma stampa ali i klubovi moraju u javnim nastupima da imaju meru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter