0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POLOŽIO TEST U PRAVI ČAS: Junak crveno-belih zadovoljio potencijanog kupca iz Rusije! Zvezda ‘pikira’ četiri pojačanja…

Objavljeno: 08.12.17 u 10:52

Slavoljub Srnić pružio partiju karijere i zadovoljio predstavnika Lokomotive iz Moskve.

U loži stadiona ‘Rajko Mitić’ našao se veliki broj skauta klubova, a pored snimanja stranaca iz Crvene zvezde protiv Kelna: Ričmonda Boaćija, Mičela Donalda, Damijena Le Taleka i Gelora Kange na ‘meti’ se našao i Slavoljub Srnić.

Kako saznaje HotSport, predstavnik Lokomotive iz Moskve, koja je od letos zaintresovana za golgetera iz Gane (sada im je cena visoka) na listu eventualnih zimskih pojačanja stavio je i strelca sinoć ‘zlatnog gola’. Pored Rusa, koji su lideri na tabeli u svom prvenstvu, tu su jos dva prvoligaša iz Švajcarske i Italije.

Crveno-beli su pre mesec dana započeli pregovore sa Srnićem i načelno dogovorili produžetak ugovora, ali igrač od poverenja trenera Vladana Milojevića u slučaju dobre ponude dobiće dozvolu da napusti Ljutice Bogdana.

U narednom periodu sledi pokušaj da ostanu Kanga, Le Talek i Donald sa kojima saradnja ističe na leto.

Pored temelja ekipe, saznajemo, pokušaće se sa dovođenjem najmanje još četiri pojačanja. Ambicije su porasle posle plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter