Rukovodstvo srpskog šampiona uveliko razmišlja o potencijalnim pojačanjima za zimski prelazni rok a sportski direktor kluba, Ivica Iliev, već je jasno izneo neke mete.

Nedavno je Iliev najavio da je povratak Radosava Petrovića u Humsku jedan od glavnih prioriteta Partizana u predstojećoj fudbalskoj “pijaci”, a da to neće ostati prazne reči svedoče i pisanje portugalskih medija.


Naime kako prenosi “Rekord”, crno-beli su već uputili zvaničnu ponudu Sportingu i iskusni vezista bi mogao u januaru da se vrati “kući” na pozajmicu, sa mogućnošću kasnijeg otkupa ugovora.

Popularni Raća nije se naigrao u redovima lisabonskog kluba, koji izgleda ne računa ozbiljno na njega, a povratak u Humsku bi svakako bio dobar posao za sve strane.

Ekipi Miroslava Đukića neophodan je kvalitetan i iskusan igrač u centralnom delu veznog reda, budući da vlada veliko interesovanje za Evertona Luiza ali i Marka Jevtovića. Takođe nakon sinoćne utakmice u Kijevu sigurno je da i u slučaju ostanka u klubu Everon, zbog parnih kartona, neće moći da pomogne saigračima u prvom meču šesnaestine finale Lige Evrope.

Tako  Partizan mora dobro da skocka tim za predstojeće evropske izazove, koji će biti još teži nego dosadašnji, ali i za domaći kolosek gde ima šest bodova manje od Zvezde.

Petrović sa Sportingom, u koji je prošle godine došao iz kijevskog Dinama, ima važeći ugovor do 2020. godine.