2
Domaći fudbal

CRNO-BELI KRENULI U AKCIJU: Partizan sprema zamenu Evertonu, poslata zvanična ponuda!

Objavljeno: 08.12.17 u 16:22

Rukovodstvo srpskog šampiona uveliko razmišlja o potencijalnim pojačanjima za zimski prelazni rok a sportski direktor kluba, Ivica Iliev, već je jasno izneo neke mete.

Nedavno je Iliev najavio da je povratak Radosava Petrovića u Humsku jedan od glavnih prioriteta Partizana u predstojećoj fudbalskoj „pijaci“, a da to neće ostati prazne reči svedoče i pisanje portugalskih medija.

Naime kako prenosi „Rekord“, crno-beli su već uputili zvaničnu ponudu Sportingu i iskusni vezista bi mogao u januaru da se vrati „kući“ na pozajmicu, sa mogućnošću kasnijeg otkupa ugovora.

Popularni Raća nije se naigrao u redovima lisabonskog kluba, koji izgleda ne računa ozbiljno na njega, a povratak u Humsku bi svakako bio dobar posao za sve strane.

Ekipi Miroslava Đukića neophodan je kvalitetan i iskusan igrač u centralnom delu veznog reda, budući da vlada veliko interesovanje za Evertona Luiza ali i Marka Jevtovića. Takođe nakon sinoćne utakmice u Kijevu sigurno je da i u slučaju ostanka u klubu Everon, zbog parnih kartona, neće moći da pomogne saigračima u prvom meču šesnaestine finale Lige Evrope.

Tako  Partizan mora dobro da skocka tim za predstojeće evropske izazove, koji će biti još teži nego dosadašnji, ali i za domaći kolosek gde ima šest bodova manje od Zvezde.

Petrović sa Sportingom, u koji je prošle godine došao iz kijevskog Dinama, ima važeći ugovor do 2020. godine.

0
0

2 Komentara

  1. Čuj, veliko interesovanje za Evertona, ne znam šta on uopšte igra? Trčkara oko centra i nervozno gestikulira na svaku odluku sudije, stalno je na ivici isključenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter