0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ZMAJEVI’ POKUPILI BROJNA PRIZNANJA: Nagrade za trojicu fudbalera Voždovca (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.17 u 17:05

Ekipa Ilije Stolice pruža sjajne partije i u ovoj sezoni Superlige, a potvrda o dobrom radu kluba stigla je i u vidu individualnih priznanja.

Voždovac u dosadašnjem delu sezone nalazi na deobi četvrtog mesta u domaćem šampionatu i istaknuta je ozbiljna kandidatura za evropsku „vizu“.

Stučni štab „Zmajeva“, na čelu sa Ilijom Stolicom, oformio je vrlo kvalitetan tim koji je ustanju da igra ravnopravno i sa onim najjačim timovima lige, a dokaz o kvalitetnom radu došao je i u vidu individualnih priznanja, koja su ove nedelje dobila čak trojica njihovih prvotimaca.

Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’, zajedno sa igračima ostalih timova proglasio je golmana Voždovca, Zorana Popovića za najboljeg čuvara mreže za minulu sezonu.

Takođe, njegove kolege Marko Putničanin i Dejan Georgijević pobrali su nagrade za najlepši pogodak, odnosno za najboljeg igrača meseca okotobra.

Putničanin je za pogodak iz utakmice 11. kola protiv lučanske Mladosti na poklon dobio časovnik, dok je sa druge strane Georgijević obeležio mesec oktobar sa sedam pogodaka, i to psotigavši po het-trik pRotiv Zemuna i Rada, te jedan gol protiv Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter