0
Domaći fudbal

NEMA POVLAČENJA, NEMA PREDAJE: Milojević spremio iznenađenje za Keln (SASTAV)

Objavljeno: 07.12.17 u 10:15

Plan je da pored Ričmonda Boaćija ulogu u ofanzivi dobije razigrani Aleksandar Pešić, a da rovitog Nenada Krstičića u nastavku zameni Branko Jovičić.

U meču sezone pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić“ ova generacija igrača Crvene zvezde ima priliku da posle dve i po decenije dočeka proleće u Evropi. Kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević je spremio Nemcima iznenađenje u ofanzivi. Ukoliko povuče ovaj potez, pored Ričmonda Boaćija opasan po gol Kelna biće i Aleksandar Pešić, ali ako se odluči za nešto defanzivniju taktiku, onda će šansu dobiti Nemanja Milić.

Ostalih dilema nema i ekipu će kao kapiten ponovo predvoditi Mičel Donald. Oporavio se Nenad Krstičić i videće se koliko može da izdrži, a svoju šansu čeka Branko Jovičić, koji je spreman kao „zapeta puška“.

Odbrana je ponovo na ispitu na čelu sa Milanom Borjanom i ako uspeju da sačuvaju mrežu svakako da je to veliki korak ka plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, koju iščekuje milionska armija navijača, a oni koji budu na stadionu nadaju se da će postati deo lepe istorije voljenog kluba.

Projetovani sastav: Borjan – Stojković, Le Talek, Savić, Rodić – Krstičić (Jovičić), Donald, Kanga, Srnić – Pešić (Milić) i Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter