0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ČEKA LI IH SVETLO NA NJEGOVOM KRAJU: Predstavnicima Kelna posebno zanimljiv tunel ispod severa ‘Marakane’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.17 u 15:05

Fudbaleri Kelna gostovaće večeras Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“ u utakmici koja će rezrešiti koji će od dva tima u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Prvi susret ove dve ekipe doneo je pobedu srpskog vicešampiona, a njihovi navijači se nadaju će se i večerašnji završiti identičnim ishodom. Ekipa Vladana Milojevića ima lepu šansu da trijumfom protiv desetkovanog rivala napravi veliki uspeh i donesu dugo čekano evropsko proleće u Ljutice Bogdana.

Pred ovaj susret predstavnicima popularnih „Jarčeva“ posebno je bio interesantan čuveni tunel ispod severne tribine Zvezdinog stadiona, koji od svlačionice vodi do terena.

Verujemo da njihovim igračima, kao i mnogim protivničkim pre njih, neće biti sve jedno dok večeras budu koračali u susret početku odsutne bitke, a pogledajte snimak koji su predstavnici nemačkog kluba uoči susreta postavili na svom „Tviter“ profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter