0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TRENER KELNA PUN SAMOPOUZDANJA: Ovo je finale! Posebno sam pričao sa Milošem Jojićem… (FOTO)

Objavljeno: 06.12.17 u 17:55

Štefan Rutenbek otkrio je svoja i očekivanja Kelna pred sutrašnji okršaj sa Crvenom zvezdom za plasman u evropsko proleće.

Novi trener Kelna istakao je da obe ekipe imaju podjednake šanse i da je on spreman da pobedom debituje na klupi nemačkog tima.

– Ekipe imaju podjednake šanse, nema favorita. Ako nam se pruži šansa, bićemo spremni da je ugrabimo. Igrači su svesni koliko će ovo biti važna utakmica za nas – rekao je Rutenbek na konferenciji za novinare u Beogradu.

– Ekipa je svesna da je ovo apsolutno finale i spremna je. Intenzivno smo trenirali, bićemo hrabri. Pokušaćemo da budemo agresivni. Na nama je da napravimo korak dalje u Ligi Evropa, to je ono što želimo – izjavio je Rutenbek.

Trener Kelna je istakao da je posebno razgovarao sa Milošem Jojićem, bivšim igračem Partizana, ali nije želeo da otkrije šta mu je srpski fudbaler kazao.

FOTO: STARSPORT

– Da mi je neko rekao da ću preuzeti prvi tim i igrati ovakvu utakmicu, rekao bih mu da je lud. Za mene je ovo odlična priča. Već sam igrao ovakve utakmice i imam osećaj za takve stvari.

On će već od ponedeljka biti zamenjen iskusnim stručnjakom Arminom Feom, ali je najavio da ga zanima samo sutrašnji meč protiv beogradskih crveno-belih.

– Uvek je bitnija prva sledeća utakmica, ta je najvažnija. Naravno da želimo opstanak u Bundesligi, ali nam je trenutni prioritet utakmica sa Zvezdom – poručio je Rutenbek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter