0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA ‘GREJE SRCA’ GROBARA: Možda već sledeće sezone dosanjam svoj san…(VIDEO)

Objavljeno: 06.12.17 u 14:34

Napadač Partizana ove godine nije uspeo, ali će možda već sledeće dočekati da zaigra u Ligi šampiona. Navijači se nadaju, u crno-belom dresu.

Partizan je otputovao u Kijev gde će sutra od 19 časova vojevati bitku protiv Dinama za prvo mesto u grupi B i potencijalno lakšeg rivala u nokaut fazi Lige Evrope.

Ta rasterećenost mogla bi da bude prednost ‘parnog valjka’, slaže se i Leandre Tavamba.

– Kvalifikovali smo se i biće drugačija utakmica, ali isto tako je važna jer u Kijevu igramo za prvo mesto. Biće to uvertira za narednu rundu, gde nas čekaju protivnici jači nego što smo ih imali u grupi. Nadam se ćemo odigrati dobar meč protiv Dinama – rekao je Tavamba za klupsku televiziju ulazak u avion.

On se saglasio sa konstatacijom da je ovo njegova najbolja sezona u karijeri.

– Na vrhuncu sam karijere, pre Partizana nisam imao šansu da nastupim u Ligi Evrope. Ipak, moj san je da budem u Ligi šampiona… Nastaviću da naporno radim, možda već sledeće sezone dostignem taj cilj – podvukao je Kamerunac.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter