0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED KELN: Spremni smo! Moramo da se nosimo sa pritiskom

Objavljeno: 06.12.17 u 12:22

Vladan Milojević je održao konferenciju za medije pred utakmicu Lige Evrope protiv Kelna koja bi Crvenoj zvezdi mogla da donese plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Milojević je konferenciju započeo uz mali povratak u prošlost, na konferenciju pred meč protiv Krasnodara:

Mogao bih da počnem konferenciju kao posle Krasnodara. Igramo utakmicu posle koje možemo da sumiramo neke stvari, pa je možda važnost nešto veća, ali ne želimo da se opterećujemo time. Za nas je svaka utakmica izazov i prepreka koju treba preći. Ne treba da se vodimo pozicijom Kelna u Bundesligi, to je dobra ekipa i to ne oslikava njihov kvalitet. Svesni smo toga. Promenili su trenera i sigurno da će njihovi igrači imati motiv da mu se dokažu, ali ne mislim da će biti nekih skrivalica. Sigurno će doći do određenih rokada u timu jer imaju dosta povreda, ali ne verujem da će menjati sistem jer to je veliki klub u kojem ne zavisi sve od par igrača. Upravo je ta disciplina ono što se meni sviđa kod njih. Odlučiće hrabrost, brzina, inteligencija i disciplina u igri, rekao je Milojević.

Potom je Zvezdin strateg istakao da ne brine zbog remija protiv Bačke:

Pričao sam sa igračima posle Bačke, svesni su da postoji pritisak, ali ja sam im rekao da treba da uživaju na terenu, da budu ono što jesu, pa ćemo videti šta će biti. Za mene su oni već pobednici jer su posle toliko vremena vratili Zvezdu u Evropu, tamo gde pripada. Kao što sam već govorio, za mene je ovo tek početak nečega lepog što se tiče Zvezde.

Milojević je istakao da nema kalkulacija, već da tim ide na pobedu:

Ja ne kalkulišem ni u životu ni u sportu, posebno je naglasio Milojević, koji je potom otkrio da je van stroja jedino Nemanja Radonjić.

Meč 6. kola grupne faze Lige Evrope Crvena zvezda – Keln na programu je u četvrtak od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter