0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SNIMANJE U KIJEVU: Rusi i Turci pikirali uzdanicu Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 05.12.17 u 10:15

Leandre Tavamba se posle dobrog učinka ove sezone našao na spisku želja Rubina i Karabuka čiji predstavnici dolaze na meč sa Dinamom.

Uspesima Partizana ove jeseni je doprineo Leandre Tavamba (28) i napadač je mesecima unazad pod lupom klubova iz Evrope. Italijani su se raspitivali za cenu i slali skaute u Beograd, a kako saznaje HotSport za golgetera crno-belih interesovanje su pokazali klubovi iz Rusije i Turske.

Snimatelji Rubina i Karabuka dolaze sa zadatkom u Kijev da isprate učinak Kamerunca u megdanu sa Dinamom, a pre konačne odluke imaće i ‘večiti’ derbi, koji se igra 13. decembra u Humskoj.

Nema dileme da će posle samo godina dana saradnje i odličnog jesenjeg učinka na oba koloseka Partizan imati priliku da proda napadača. Neke procene su da se transfer odradi na leto, a da se ima dovoljno vremena da sportski sektor izabere pravog naslednika Tavambe, koji ima ugovor do kraja decembra 2019. godine.

I jedno je sigurno po našoj narodnoj izreci: ‘Para vrti gde burgija neće’… Videćemo, pošto je januar veoma blizu.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter