0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEMA SAMO ĐUKIĆ MUKE: Dinamo protiv Partizana bez dvojice prvotimaca!?

Objavljeno: 05.12.17 u 15:00

Crno-beli će u četvrtak gostovati u Kijevu u poslednoj utakmici grupne faze Lige Evrope, gde će u diretknom susretu sa Dinamom odlučiti o tome ko će sa pozicije broj jedan u nokaut fazu.

Pred ovu utakmicu trener Partizana, Miroslav Đukić suočen je sa povredom Marka Jankovića, koji se neće vraćati na teren u 2017. godini, kao i Evertona Luiza koji se požalio na povredu na utakmici sa Vojvodinom.

Ipak u ništa boljoj poziciji nije ni njehov kolega na klupi ukrajinskog velikana, Aleksandar Katskevič, koji na susretu sa crno-belima najverovatnije neće moći da računa na Domagoja Vidu i napadača Dopmersija Mbokanija.

Hrvatski reprezentativac nedavno se vratio u trenažni proces nakon povrede, ali pošto još uvek nije poptuno spreman iz redova Dinama ne bi želeli da ga odmah izlažu većim naporima, pa će verovatno preskočiti susret sa Partizanom.

Sa druge strane Mbokani je doživeo udarac u mišić tokom poslednje utakmice ukrajinskog šampionata i njegov nastup u četvrtak zavisiće od odluke klupskog lekara.

Utakmica između Dinama i Partizana na programu je u četvrtak, na „Olimpijskom stadionu“ u Kijevu, sa početkom od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter