0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VAŽNA NAMPOMENA ZA ZVEZDAŠE: Kapije ‘Marakane’ se za meč sa Kelnom ranije zatvaraju, nemojte ostati ispred njih!

Objavljeno: 04.12.17 u 20:25

Pred utakmicu decenije, koju u četvrtak u okvru Lige Evrope igraju sa Kelnon, iz redova Crvene zvezde su uputili važan apel svojim navijačima.

Naime za meč sa nemačkim timom kapije stadiona otvoriće se u 18 časova, tri sata pre početka utakmice, a zatvoriće se pola sata pre njenog početka.

Zato iz kluba apeluju na navijače da na vreme krenu put stadiona i izbegnu guzve, kao i mogućnost da ostanu ispred stadiona.

Takođe iz redova Zvezde poručuju da licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena.

Klub je još jednom iskoristio priliku da upozori svoje pristalice na falsifikovane ulaznice koje nude preprodavci, te da će svako lice koje bude zatečeno sa neispravnom kartom biti vraćeno sa stadiona i procesuirano od strane nadležnih organa.

Takođe svoje saopštenje izdale su i Delije, koje su najavile organizovan polazak na utakmicu sa Kelnom iz centra Beograda.

U saopštenju najvatranijih pristalica Zvezde se navodi da će se okupljanje održati od 17 časova na Terazijama, odakle će se organizovano zaputiti ka stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter