0
Domaći fudbal

SUPERLIGA: Čuka silna protiv Zemunaca, zakuvava se borba za Evropu!

Objavljeno: 04.12.17 u 19:00

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su posle preokreta na svom terenu Zemun sa 4:1 u pomerenoj utakmici 20. kola Super lige.

„Brđani“ su se ovom pobedom izjednačili na četvrtom mestu na tabeli, sa ekipom Voždovca, sa samo bodom manje od trećeplasiranog Spartaka koji sa kojima će voditi žestoku borbu za izlazak u Evropu.

Najzapaženiji akter utakmice sa Zemuncima bio je Asmir Kajević, koji pogocima u 34. i 70. minutu doneo preokret domaćinu, nakon što je tim iz „Gornje varoši“ poveo preko Miroslava Lečića nakon 13 minuta igre.

Rano vođstvo gostiju nije poljuljajo Čukarički, koji je igrao svoju igru i konstantno pritiskao rivala i uz malo sreće i više koncentracije mogao je do potpunog preokreta već do poluvremena.

Ipak pomenuti Kajević je sa po jednim golom pred kraj prvog i sredinom drugog dela utakmice doneo svom timu željeno vođstvo, ali se domaćin nije time zadovoljio.

U finišu utakmice pobedu tima Nenada Lalatovića pogocima su potvrdili Ovusu u 81. odnosno Petar Jovanović u 86. minutu i tako zaokružili odlučnu kolektivnu partiju u ovom meču.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter