1
Domaći fudbal

ŠOU NA BRDU: Navijači Zemuna ‘napali’ grudvama, Lalatović im brutalno odgovorio! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.17 u 23:15

Navijači Zemuna su na početku meča izazvali prekid, što trener Čukaričkog nije zaboravio i odgovorio im je prilikom gola ‘brđana’.

Čukarički je u 20. kolu Superlige Srbije savladao Zemun i to posle preokreta, a pored ubedljivog trijumfa domaćina, meč je obeležilo i ‘grudvanje’ navijača Zemuna u 10. minutu, kao i kasnija reakcija trenera ‘brđana’ Nenada Lalatovića.

Naime, prilikom kornera za Čukarički koji je izvodio Nikola Drinčić u blizini navijača Zemuna, sa tribina je poleteo veći broj grudvi ka vezisti, ali i sudiji.

Igrač je odbio da ubaci loptu dok se pristalice gostiju ne smire, pa su morali da reaguju igrači zeleno-plavih. Taj momenta pogledajte na 1:01 snimka.

Situacija se smirila, ali trener Čuke Nenad Lalatović to nije zaboravio navijačima Zemuna, te je prilikom gola svog tima gestikulirao prema njima, pogledajte kako na 7:20 priloženog videa:

(Izvor: youtube / Superliga Srbije)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter