6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REŠENI PROBLEMI: Zvezda u istorijski meč u možda najjačem sastavu

Objavljeno: 04.12.17 u 10:06

Dva od tri problema sa povredama rešena, Crvena zvezda spremna dočekuje istorijsku utakmicu sa nemačkim Kelnom u Ligi Evrope.

Polako se bliži dan velikog megdana između Crvene zvezde i Kelna na stadionu ‘Rajko Mitić’, a što je najvažnije kompletira se crveno-bela „vojska“. Od meča sa Čukaričkim na Banovom brdu zbog rasekotine pauzira Nenad Krstičić, a kako saznaje HotSport vezista je od danas u punom pogonu i treba da zauzme svoje mesto u startnoj postavi.

Mnogo problema sa povredom prsta imao je golman Milan Borjan koji je nosio longetu, a pred duel sa Bačkom povredio je i mišić. Ipak, sjajni čuvar mreže je spreman i zaigraće protiv ‘jarčeva’.

Za sada je pod upitnikom samo Nemanja Radonjić, koji najverovatnije neće moći da pomogne saigračima. Crvena zvezda vredno radi na pripremi duela sa Kelnom, koji će biti pod posebnom lupom UEFA.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter