1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FLEŠ SA MARAKANE: Idealan teren čeka Nemce

Objavljeno: 04.12.17 u 12:07

Napdao je sneg u Beogradu, ali se već danas temperatura podigla u plus, tako da se beli pokrivač polako sklanja sa ‘travnatog tepiha’.

Navijači koje je uplašio sneg pred meč sa Kelnom, ne moraju da brinu, do utakmice ga skoro neće ni biti. Naime, temperatura vazduha je već danas u plusu, a toplije vreme se očekuje u danima koji dolaze, čak osam stepeni u sredu i četvrtak. Povodom stanja terena govorio je direktor stadiona Milorad Ćorović.

– Teren ima najbolju drenažu na Balkanu. Leti ga zalivamo sa 80 do 100 hiljada litara vode, pa ovo sad ne predstavlja veliki problem. Temperatura raste, duva vetar i snega je sve manje iz sata u sat. Kvalitetan teren je neophodan ekipi koja napada, a verujem da će ekipa imati maksimalne uslove – rekao je Ćorović.

On je istakao da će na stadionu Crvene zvezde u četvrtak biti oko šest hiljada Nemaca.

– Prema propisima UEFA, Kelnu sleduje pet odsto od kapaciteta našeg stadiona, što znači 2.600 ulaznica. Međutim, Nemci su kupovali karte i preko interneta. Da nemaju šanse za prolaz, verovatno ih ne bi toliko najavilo dolazak. Ovako očekujemo da ih na južnoj tribini bude oko 6.000 – rekao je Ćorović, a preneo Mondo.

Podsetimo, pobednik duela Crvena zvezda – Keln plasiraće se u šesnaestinufinala Lige Evrope.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter