1
Domaći fudbal

BURA NA BANJICI: ‘Građevinari’ razočarani suđenjem protiv Radničkog najavili bojkot medija!

Objavljeno: 04.12.17 u 17:40

Fudbaleri niškog Radničkog slavili su danas na Banjici sa 3:2, nakon velikog preokreta u finišu, a iz redova domaćina smatraju da je njihov tim značajno oštećen na ovoj utakmici.

Trener Radničkog iz Niša Milan Đuričić rekao je da misli da su njegovi fudbaleri večeras zasluženo pobedili Rad, a javnosti se iz tog beogradskog kluba obratio direktor Uroš Tošić.

-Mislim da smo zasluženo pobedili. Imali smo apsolutnu kontrolu u svim segmentima igre u prvom poluvremenu, ali, verujte mi ne znam kako, na semaforu posle 10 minuta drugog stajalo 2:0. Posle toga je utakmica ušla u ludilo, gde smo od zaostatka od 2:0 došli do pobede od 3:2. Napravili smo određene izmene koje su donele dodatni boljitak u igri, ali da vam kažem, za ovo se ipak pobrinuo Bog, a ne mi-, istakao je Đuričić posle utakmice na Banjici.

Umesto trenera Rada, na konferenciji za novinare posle utakmice je u ime tog kluba govorio direktor, Uroš Tošić koji se nije složio sa Đuričićem.

-Za ovo se nije ‘pobrinuo Bog’, ovo je išlo po dopuštenju, neko se drugi pobrinuo. Moja rečenica glasi: Ono što poseješ, to ćeš i da požanješ. Do daljeg na konferencijama Rada neće biti trenera i igrača. Toliko!-, rekao je Tošić.

Trener Radničkog Djuričić je upitan je za situaciju kod trećeg gola njegove ekipe,čijem je postizanju navodno prethodilo igranje rukom Saše Stojanovića

-Ja sam bio tu i ruka nije bila-, kategorički tvrdi Đuričić uz konstataciju da „sudjenje nikad ne kometariše“. -Ja nisam video da je bila ruka. Dajem za pravo ako ste videli snimak, nema razloga da vam ne verujem-, dodao je trener Radničkog, koji je istakao da izuzetno poštuje ekipu Rada.

-Rad je tim koji ja izuzetno poštujem, mnogo te dece sam trenirao u reprezentaciji, od Njegoša Petrovića pa dalje. Prvi poziv u reprezentaciju su dobili od mene… Rad je klub koji uvažavam-, naveo je trener Nišlija.

Radnički je posle 20 odigranih utakmica peti na tabeli srpskog prvenstva sa 33 boda, dok je Rad na pretposlednjem, 15. mestu sa 14.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter