3
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

KELN ZNAČAJNO UZDRMAN: Šok terapija ‘jarčeva’ pred dolazak Zvezdi!

Objavljeno: 03.12.17 u 12:51

Fudbaleri Kelna očajno igraju ove sezone, zauzimaju ubedljivo poslednje mesto na tabeli, ali se čini da ekipa pokazuje znake života poslednjih nedelja. Ipak, to nije bilo dovoljno da spreči na neki način neočekivanu odluku čelnika Kelna.

Naime, „jarčeve“ u nastavku sezone neće predvoditi Peter Štoger, već Štefan Rutenbek!

Ono što iznenađuje jeste trenutak u kom je doneta odluka, pošto su u proteklom kolu odigrali možda i najbolju utakmicu u Bundesligi i stigli do 2:2 protiv Šalkea, dok su u Ligi Evrope sa 1:0 savladali Arsenal.

Da li će ovo dodatno poremetiti ekipu koja je većim delom sezone u stanju nokdauna, ili će razdrmati prvotimce Kelna, videćemo već u četvrtak od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić„, gde gostuju Crvenoj zvezdi u direktnoj borbi za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Covece dal si nasao manu Stojkovicu, hahah pa poznajes fudbal odlicno ili si neprijatelj fk CZ samo nek stojkovic igra, Srnic nije u formi sa pocetka sezone tj fali mu ona zavrsnica taj jedan korak, Savic sasvim sasvim dobar, uostalom rezultati zvezda te i te kako demantuju, molim te da nesto pametnije izjavis momak, ovo je vrlo blizu nebuloze.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šok terapija u Kelnu, koja ima za cilj da razdrma ekipu, neće mnogo pomoći Kelnu protiv Zvezde, jer glavni faktor, nije šok terapija Kelna. To je više kao glas vapijućeg u pustinji. Važnije za Keln će biti sastav Zvezde! Ako Milojević i dalje bude tvrdoglavo stavljao u tim Srnića i Stojkovića, to će biti najbolja šok terapija za Keln. Ni Savić nije daleko od ove dvojice! Zato Milojeviću ostavi se filozofije i postavi u tim trenutno najbolje i najspremnije igrače. Ovakva šansa, kao treneru, ti se može ukazati jednom ili nijednom u životu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter