0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ŠOK TERAPIJA PRED PUT U BEOGRAD: Keln napada Zvezdu sa novim trenerom!?

Objavljeno: 02.12.17 u 22:50

„Jarčevi“ su na gostovanju Šalkeu uspeli d adođu do možda i neočekivanog boda, ali izgleda da će se njime trener Peter Šterger oprostiti od kluba.

Kako prenose nemački mediji, Štergeru je utakmica u Gelzenkirhenu bila poslednja na klupi Kelna, a ova odluka trebalo bi da bude ozvaničena u toku sutrašnjeg tada.

Nakon utakmice sa Šalkeom Šteger je održao sastanak sa potpredsednikom Tonijem Šumaherom i sportskim direktorom Jergom Jakobsom, a izgleda da je tada i dogovoren prekid saradnje.

Kada se pogledaju rezultati „Jarčeva“ u ovoj sezoni, gde posle 14 utakmica u Bundesligi imaju svega tri boda na svom kontu, potez uptave ovog kluba deluje kao potpuno logičan, ali interesantno da je on došao nakon pobede nad Arsenalom u Ligi Evrope, kojom su ostali u trci za nokaut fazu Lige Evrope, kao i ovog neočekivanog remija na „Fentils areni“.

Tako će verovatno na utakmici sa Crvenom zvezdom, na stadionu „Rajko Mitić“, u meču koji odlučuje o plasmanu u 1/16 finala Lige Evrope, ekipu predvoditi novi trener. No sačekajmo još i sutrašnji dan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter