0
Evropske lige

FOTO: Juventus

‘PECNUO’ BIVŠEG GAZDU: Iguain nakon pobede u Napulju prozvao De Laurentisa

Objavljeno: 02.12.17 u 22:31

Juventus je na gostovanju podno Vezuva ostvario izuzetno važnu pobedu, a strelac jedinog pogotka na meču bio je bivši igrač Napolija, Gonzalo Iguain.

Argentinac, koji je od odlaska sa „San Pola“ sasvim sigurno najomraženija ličnost u Napulju, a sve se još dodatno zakuvalo nakon jučerašnjeg derbija u kome je Iguain vrlo burno proslavio pobedonosni pogodak.

Napadač torinskog kluba je nakon pogotka gestikulirao kao da nekoga traži po zapadnoj tribini, na kojoj se nalazi i svečana loža odakle utakmice posmatra predsednik Napolija, Aurelijo De Laurentis.

-Nisam mogao da pronađem De Laurentisa, možda se sakrio- pecnuo je Iguain predsednika Napolija sa kojim se, prema pričama koje kruže, veoma neprijateljski rastao.
Argentinac je zatim dodao: -Sve što imam rekao sam na terenu- i nadovezao se na priču o odnosima sa bivšim trenerom, Maurisijom Sarijem, koji ga je branio od napada navijača domaćina.

-Moja veza sa trenerom Sarijem je veća od fudbala. Učinio me je boljim igračem i uvek ću mu biti zahvalan zbog toga. Uvek smo govorili da ćemo ostati u kontaktu i kada završimo sa fudbalom. Ko zna, možda nekada ponovo budemo radili zajedno-, rekao je popularni „el Pipita“, čiji je nastup u derbiju kola bio pod velikim znakom pitanja, zbog operacije leve ruke, ali se on ipak našao na terenu i rešio utakmicu.

-Bila je teška odluka, ali posle priče sa doktorima i trenerom, najbolja opcija je bila da odem na operaciju i budem odmah spreman da igram. Svakim danom, ruka je bolje. Osećam da manje boli-, zaključio je Iguain.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter