2
Evropske lige

FOTO: uefa.com

OVAKVOG GA DO SADA NISMO VIDELI: Najveća glupost u karijeri Andrije Živkovića, crveni karton za samo šest minuta u igri! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 00:31

Andrija Živković spada među najtalentovanije fudbalere sveta, ali je nekadašnji fudbaler Partizana i sadašnje krilo Benfike i reprezentacije Srbije napravio veliki kiks protiv Porta.

Srećom po Živkovića, utakmica je okončana bez pobednika, ali je pitanje šta bi bilo da je, kojim slučajem, Porto nakon ovoga stigao do tri boda.

Naime, Živković je u 76. minutu dobio priliku, da bi nakon samo šest minuta zbog drugog žutog kartona morao u svlačionicu?!

Četiri minuta po ulasku u igru mladi igrač zaradio je prvu javnu opomenu, da bi maltene samo što je igra nastavljena još jednom nepromišljeno startovao. Sudija nije imao milosti – drugi žuti karton i put u svlačionicu, za nevericu ne samo Živkovića, već i čitave ekipe Benfike.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter