0
Domaći fudbal

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

INVAZIJA NA BEOGRAD: Evo koliko navijača Kelna stiže u Srbiju, biće ih i bez karata…

Objavljeno: 02.12.17 u 22:13

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas dočekuje Keln u odlučujućem meču u kome će najverovatnije jedan od dva tima obezbediti plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

‘Jarčeve’ u Beogradu čeka 45 hiljada Delija, ali ni gosti neće biti bez ‘vetra u leđa’. Kako HotSport saznaje iz Nemačke će krenuti oko 5 hiljada pristalica ‘jarčeva’. Oni će u Beograd stići u sredu i četvrtak tokom dana.

Ipak, problem bi mogao da bude taj što veliki broj njih neće imati kartu za utakmicu. ‘Kavez’ u kome će se naći pristalice Kelna prima maksimum 4 hiljade ljudi, te se postavlja pitanje šta će biti sa još oko hiljadu njih. Po rečima ljudi iz Zvezde, njih bar 500 će se naći na drugim tribinama. Sećamo se scena iz Londona kada su pristalice Kelna naislno ušle na stadion.

Posla će biti i za policiju, jer pristalice Kelna će biti raspoređene po centru grada i tamošnjim kafanama i pabovima. Danas su Delije u Bačkoj Palanci najavile korteo kroz grad koji kreće sa Terazija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter