0
Evropske lige

‘GDE SI SE SAKRIO’: Ključa Vezuv zbog proslave gola, a izjava Iguaina će tek zapaliti vatru (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 13:00

Kada god se Gonzalo Iguain pojavi u Napulju izaziva ogromnu pažnju, pogotovo nakon što je sinoć golom za pobedu Juventusa utišao nekadašnje navijače.

Tom prilikom Argentinac je i na provokativan način proslavio gol, nekoga je tražio na tribinama, a posle meča je to i objasnio. Kao što se mislilo, pogledom je tražio predsednika Napolija i bivšeg gazdu De Laurentisa.

– Nisam mogao da pronađem De Laurentisa, možda se sakrio – rekao je Gonzalo Iguain posle meča, iako je najpre odbio intervju sa novinarima.

Napoli i Iguain se nisu razišli u dobrim odnosima, iako se na ‘San Paolo’ slilo 96 miliona evra obeštećenja za napadača i već godinu i po dana jedan je od najomraženijih likova u ovom gradu.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da je Iguain strelac protiv Napolija. Prošle sezone kada je dao gol nije ga proslavio, a verovatno je čekao da to učini pred 60.000 bivših navijača i pred nekadašnjim poslodavcem De Laurentisom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter