4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MILOJEVIĆ OTKRIO: Jedan od najboljih igrača Zvezde propušta Bačku, a možda čak i Keln? (FOTO)

Objavljeno: 01.12.17 u 13:35

Fudbaleri Crvene zvezde u 20. kolu Superlige Srbije gostuju ekipi Bačke u Bačkoj Palanci, što će biti uvertira u meč sezone protiv Kelna u okviru Lige Evrope.

Crvena zvezda je uvećala prednost na vrhu tabele i tome će težiti sve do poslednje kola ove jeseni i ‘večitog’ derbija sa Partizanom.

Sledeći rival je Bačka, koja je neugodan domaćin i trener crveno-belih Vladan Milojević o njima ima samo reči hvale.

– Igramo protiv Bačke koja se konsolidovala. Imaju ‘iks’ broj mladih dobrih igrača. Čvrsta su ekipa. Mi smo dobro odmorili, posle treninga ćemo videti ko će na put. Idemo po novu pobedu – rekao je Milojević na konferenciji za medije na Marakani.

Kadrovska slika je dobra, ali jedna povreda ‘sreću kvari’. U pitanju je Nenad Krstičić koji je zaradio posekotinu pored tetive još protiv Čuke i neizvestan je čak i za duel protiv Kelna.

– Posle današnjeg treninga ću videti na koga mogu da računam. Nije bilo povreda posle Radnika. Samo Krstičić ima malu posekotinu, koju je zaradio protiv Čukaričkog – istakao je Zvezdin strateg.

FOTO: STARSPORT

Milojević je dodao da njegova ekipa neće kalkulisati pred meč godine protiv Kelna.

– Nekako smo naučili da nam je svaka sledeća utakmica najvažnija. Prvenstvo je naš prioritet. Svi smo s kocentrisani samo na Bačku – podvukao je Vladan Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter