2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AŠĆERIĆ ZA HOTSPORT: Fudbal na Malti nije napredovao

Objavljeno: 01.12.17 u 19:15

Beogradski napadač Nikola Ašćerić (26) koga u Srbiji najviše pamte po vremenu provedenom u Radničkom i Vojvodini nakon igranja u Japanu i neuspele epizode na Malti vredno trenira i priprema se za nove izazove.

Nakon igranja u drugoj J Ligi u ekipi Tokušima Vortis gorostasni napadač preselio se na Maltu, a epizodu u Valeti želi što pre da zaboravi.

Nakon Japana sam se odlučio za Maltu jer sam slušao razne priče da je fudbal tamo mnogo napredovao, to međutim nije tačno. Nisam uspeo da se priviknem na tamošnje uslove i nakon dva ipo meseca došlo je do prekida saradnje. Za nove izazove pripremam se u Beogradu, treniram sa Aleksandrom Stajkovcem. Spremno dočekujem nove izazove, poručuje nekadašnji omladinac Crvene zvezde Nikola Ašćerić.

0
0

2 Komentara

  1. Zamisli kada nisi uspeo na Malti Ašćera,onda me necudi ni sto nisi imeo mesta u C.Zvezdi a posle neuspeha na Malti bas me interesuje koji klub ce te angazovati.Vidim te uskoro kao rekreativca na humanitarnim utakmicama…katastrofa zamisli covek nije se snasao na Malti…xexexe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter