3
Domaći fudbal

‘MARAKANA’ NESTRPLJIVO ČEKA NAREDNI MEČ: Ovako su Delije spremile fudbalere za Keln (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.17 u 21:45

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su poslednju utakmicu na svom stadionu, pred meč decenije koji ih očekuje 7. decembra u okviru Lige Evrope.

Pre odlučujuće utakmice sa Kelnom, ekipu Vladana Milojevića u subotu očekuje i duel sa Bačkom u okviru Superlige, međutim taj meč će biti odigran u gostima.

Zato su najvatreniji navijači Zvezde odlučili da već večeras svojim ljubimcima „napune baterije“ pred meč sa „jarčevima“, koji bi njihovom timu mogao da donese prvo „evropko proleće“ posle više od dve ipo decenije.

Pristalice crveno-belih nadaju se da će ishod biti jednak kao i u prehodnom okršaju sa nemačkim timom i svi sa nestrpljenjem očekuju narednu utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“.

Izvor:Youtube/Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Konačno posle tri godine i preko osamdeset dovedenih igrača i posle trideset miliona eura smanjenog duga, zvezda je uspela da skocka nekakav tim za šansu da prezimi u evropi. Trajaće dok sa Vlast ne odluči na privatizaciju ili povadi i obnovi tužbe koje su u fiokama. Ni u partizanu nižta nije bolje,li je u manjem obimu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter