Goran Trobok je odigrao 295 utakmica za Budućnost i Partizan, a onda je otišao u Spartak iz Moskve i nastupao u Kini.

Rođeni Sarajlija, koga je rat naterao da se sa porodicom preseli u tadašnji Titograd, Goran Trobok (43) je brzo kao klinac u Budućnosti najavio potencijal i posle pet godina na stadionu pod Goricom seli se u Humsku.


I u Partizanu se zadržao čak šest sezona, pa nije sanjao da će postati rekorder po broju prvenstvenih mečeva u šampionatima SRJ i Srbije i Crne Gore. Za dva kluba upisao je 295 nastupa u borbi za bodove i postigao 17 pogodaka. Rekorder u staroj Jugoslaviji je desni bek Dušan Vlaisavljević.

Posle Partizana preselio se u Spartak iz Moskve, gde je bio klupski saigrač Mihajilu Pjanoviću. Onda sledi epizoda u Šangaju, pa povratak u Šinjik (Rusija). Odatle se 2006. godine vezista vratio u Budućnost, a zatim se odlučio da mu poslednja stanica u karijeri bude Smederevo u kojem je 2007. godine stavio tačku na profesionalno bavljenje fudbalom.

Za najbolju selekciju ima deset nastupa. Posle kratkog odmora prebacio se na menadžerski kolosek i uglavnom igrače vodi u Rusiju, a uporan je i odgovoran u novom poslu, kakav je bio i igrač na terenu. Borac bez mane.