9
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BINIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nema više tolerisanja ponašanja Zvezde i Partizana, biće kazni!

Objavljeno: 27.11.17 u 21:45

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana na terenu su postigli fantastične uspehe. Crno-beli su obezbedili plasman među 32 najbolje ekipe u Ligi Evrope, Crvena zvezda je na bod od toga (potreban remi protiv Kelna 7. decembra, pod uslovom da BATE Borisov ne savlada Arsenal u Londonu). Pa ipak, sjajne partije i velike pobede i odličan utisak nekako su čelni ljudi dva najpopularnija kluba u Srbiji (a i šire) bacili u drugi plan.

A u prvom?

Optužbe iz dana o dan o dosuđenim i nedosuđenim penalima, slobodnim udarcima, faulovima, sudijskim odlukama… Jednostavno, stvari koje nikako ne bi trebalo da budu tema bavljenja timova koji pretenduju na ozbiljne uspehe u Evropi.

Nakon najnovijih saopštenja prvo Partizana, a potom i odgovora iz Ljutice Bogdana, oglasio se i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Izvršnog odbora FSS-a, Dragiša Binić.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

U vremenu kada Fudbalski savez i srpski fudbal postižu najbolje rezultate u poslednjih 20 godina, dva naša najveća kluba vode rat saopštenjima koji od fudbala prave rijaliti. Umesto da slavimo i hvalimo plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo, fantastične rezultate svih mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, kao i dobre rezultate naših klubova na evropskoj sceni, Partizan i Crvena zvezda, kao i pojedinci koji se kriju iza imena ta dva kluba, unose zlu krv u srpski fudal.

Fudbalski savez Srbije i ja kao lice odgovorno za njegovu regularnost neće više tolerisati laži i obmane, pre svega alibi napade na institucije Saveza koji imaju jasnu pozadinu. Zbog nedavnih izjava već sam podneo prijave protiv Miloša Vazure i Mitra Mrkele, a sutra će disciplinskim organima biti podneta prijava i protiv Partizana i Crvene zvezde, sve u skladu sa disciplinskim pravilnikom i etičkim kodeksom.

Takođe, neverovatna je i neshvatljiva količina neistina koje se serviraju na račun FSS i predsednika Slaviše Kokeze, sve zbog ambicije Zvezdana Terzića da preko noći uzurpira mesto predsednika Saveza. Uvredama i lažima se ne može boriti protiv svih napora predsednika FSS u iskorenjivanju nečasnih radnji u našem fudbalu, kao i rezultata koji su postignuti u svim reprezentativnim selekcijama. I koristim ovu priliku kao član Izvršnog odbora FSS da pozovem Zvezdana Terzića da se legitimiše i javno kandiduje za predsednika FSS, stoji u saopštenju Binića.

Da li će kazni zaista i biti ili je u pitanju Binićev pokušaj da zastraši „zavađene“ strane, videćemo verovatno uskoro. Tačnije, prilikom prve odluke bilo kog arbitra koja se ne bude svidela jednoj ili drugoj ekipi.

 

0
0

9 Komentara

  1. Ovo nije slucajno ovo je iz kuhinje Vucelic Kokeza pokusaj destabilizacije Zvezde. E moj Binicu ti si najbolji primer da su klubu najveca opozicija bivsi igraci koji nisu u klubu , treba da te je sramota.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovoj namestenoj farsi-komediji u domacem fudbalu je samo jos binic falio … binicu, cela sportska Srbija zna da je fudbalsko prvenstvo : NAMESTENO-NEREGULARNO , da su sve utakmice pre pocetka prvenstva odigrane, znaju se pobednici i porazeni … zna se prvak … i cela tabela … binicu, da nisi i sam u tome mozda ucestvovao …? znajuci kako se to u proslosti radilo i odradjivalo … binicu, ovo je DNO-DNA kako tretirate i sta mislite o srpskom narodu, kad mu poturate ovako glupu osmisljenu predstavu … da bi ga mrznjom podelili ( na radnike-neradnike; patrioete-izdanike; grobare i cigane …) i mrznjom preko blizanaca ( partizana i zvezde ) zamajavali … dok ga tako elegantno, kulturno, perfidno preko cene robe i usluga PLJACKATE. a tekme se zabadava gledaju u placenu koreografiju … binicu, VASA BRUKA i SRAMOTA OD OVE FARSE OD PRESTAVE … IMA I SVOJ KRAJ …KAD TAD CE DOCI … DA VIDIMO PRAVE GLUMCE I STATISTE …

    0
    0
    Odgovori
    • Kao sto vidis ja nisam anoniman dok se ti krijes iza toga i prosle godine je stimano tvom partizanu ali evropa je mjerilo vaseg kvaliteta 0.Vasa dika od igraca xa 2 godine dao dva gola hvalite samo igrace partizana azvezdinih igraca kao nema nigde na mapi.Joveljic ds je partizanov bio bi uhvaljen i nebi se skidao sa naslovnih novina a ovako samo u zvezdi je hvaljen a 33 gola je dao Boaci Pesic da ih nenabrajam vise najvise golova dali a najmanje ih primili i ti poredis partizan sa zvezdom i umanjujes zvezdinu velicinu ali zato Talamba Ilic uvek hvaljeni nigde se nisu ni pokazali niti dokaxali stojkovic prima golove kroz noge dimije mu trebate sasiti…c h

      0
      0
      Odgovori
      • Pitanje za nepismenog Zlatka, kakve veze ima dal cu se potpisem Anonimni ili Marko Markovic? Jel se znamo? Zbog cega cutite ba pitanje za strane sudije i VAR? Jeste, sto jes jes, ne mogu da gresim dusu, Boaci dao 33 gola, iz namestene sve do jedne utakmice! Aj da ga vidimo sad protiv kelna, tu je merilo, a ne protiv rada ili nekog tamo kome sudija u startu istera igraca i svira vam penal! Digli ste mu cenu kao da je Zorz Vea… Zlatko moj zlacani…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter