4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Slavlje je kratko trajalo, Partizanu ‘preseo’ povratak u superligašku realnost (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.17 u 18:56

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se ‘nadograde’ na evropski uspeh, već su prosuli nova dva boda na svom stadionu, ovog puta protiv Spartak Ždrepčeve krvi rezultatom 1:1 (0:0).

Obično su utakmice posle velikih evropskih duela najteže, a to se potvrdilo i danas za Partizan, kome je na noge stigao trećeplasirani tim Superlige Srbije Spartak Ždrepčeva krv.

Posle velikog uspeha i pobede nad Jang Bojsom kojom je srpski šampion prezimeo u Evropi nakon 13 godina, crno-belima se desio veliki kiks i nova dva boda su prosuta na stadionu u Humskoj i sada je zaostatak za Crvenom zvezdom čak šest bodova.

Spartak je odigrao sjajan meč ove večeri u Humskoj. U prvom delu imao je puno prilika, od kojih je Savković imao dve, a najbolju mu je odbranio Vladimir Stojković u 44. minutu.

Pre toga su pokušavali Šimura, Ivanović, ali je Stojković sve to uspevao da ukroti.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

tek što je počelo drugo Partizan je došao u vođstvo. Strelac je Zoran Tošić, koji nije bio u timu protiv Jang Bojsa, ali je potvrdio kakav uticaj ima na dešavanja na terenu kada je na njemu.

U 47. minutu je poslao odličnu ‘kiflu’ prema Petru Đuričkoviću, koji nije uspeo da je zakači, ali jeste dovoljno zasmetao golmanu koji nije stigao da odreaguje i lopta se našla u mreži.

Partizan je zatim spustio ritam utakmice, želevši da ‘sakrije’ umor i dođe do minimalne pobede, ali u tome nije uspeo i ‘ziheraški’ pristup mu se osvetio u 72. minutu.

Spartak je uspeo da dođe do zasluženog gola, a strelac je bio Nemanja Nikolić koji je uspeo da glavom matira Vladimira Stojkovića posle prekida i centaršuta sa desne strane.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Zatim je Partizanu bio potreban novi gol, ali do njega nisu mogli. Umesto igre više smo gledali valjanja na terenu i koškanja dvojice kapitena, Ilića i Ivanovića.

Najbolju priliku za trijumf Partizana videli smo kada je Zoran Tošić imao slobodan udarac iz ‘svoje’ izgledne pozicije, ali je šutirao malo iznad prečke.

Grobari se raduju proleću u Evropi, ali će ih ovaj kiks i te kako zaboleti.

Superliga Srbije, 18. kolo

Partizan – Spartak Ždrepčeva krv 1:1 (0:0)
(Tošić 48 – Nikolić 72)

Stadion Partizana
Sudija: Jovan Šegrt

PARTIZAN: Stojković – Radin, Ostojić, Mitrović, Antonov – Everton, Pantić (od 74. Ilić) – Tošić, Suma (od 46. Solomon), Janković (od 46. Đuričković) – Tavamba.

SPARTAK ŽDREPČEVA KRV: Ostojić – Stojković, Kerkez, Ćalasan, Hajdin – Jočić (od 83. Torbica), Šimura – Čečarić (od 74. Abaz), Ivanović, Savković – Nikolić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

4 Komentara

    • Posteno kao i 6 kola unazad..sce vam se svira i opet kukate.. samo kukate a ne vidite da igrate skoro kao sevojno..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter