13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE GROBARA POSLE KIKSA: ‘Bolje je poštenih 1:1 nego…’ (TVITOVI)

Objavljeno: 26.11.17 u 19:28

Navijači Partizana nisu previše ‘kukali’ zbog remija protiv Spartak Ždrepčeve krvi, iako im smeta nemotivisana igra posle ostvarenog proleća u Evropi.

Partizana je koštao umor posle velikog uspeha u Evropi, a kiks protiv Spartaka mogao bi da im puno oteža put ka odbrani titule, mada navijači crno-belih ne očajavaju previše.

Praveći paralelu sa preokretom Crvene zvezde na Banovom brdu, popularni Grobari su istakli da su mnogo ponosniji na ‘pošteni remi’, iako im ta uteha neće mnogo pomoći.

Evo samo nekih od reakcija navijača posle utakmice Partizan – Spartak Ždrepčeva krv 1:1 (0:0).

0
0

13 Komentara

  1. Ljudi sve je to normalno. Pobedili su kad je trebalo u četvrtak. Zar se ne radujemo više proleću? Sve te titule realno nam ne znače puno,jer nemamo timove za ligu šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Партизани причају и смију се нечијем поријеклу и моралу. Нема даље!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta je grobosi vecer se niste valjali po terenu kao protiv jang bojsa ali nevredi.. Spartak je zvezdin brat valjda ste to znali..sta osvajate ove sezone…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa nije pošteno ni 1-1! Spartak vas je pošteno nadigrao i da ima nebeske pravde trebalo je biti bar 2 razlike za Subotičane…

    0
    0
    Odgovori
    • Druže idi na http://www.superliga.rs pa ćeš videti da je za Partizan u 18 kola dosuđeno 5 penala; prvi tek u 9. kolu protiv Zemuna. Isto vidi koliko je za vas dosuđeno (6 najmanje), plus tri isključenja protivničkih igrača u prvom poluvremenu (protiv Partizana ni jedno), pa onda komentariši. Ovako lupaš ko otvoren prozor.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter